Radio Balkanfox

UŽIVALA SAM U SE*SU SA NJIMA DVOJICOM PRED NOVU GODINU:Za vreme INTIMNOG ČINA su je slikali FOTKA JE DOŠLA DO SVIH

UŽIVALA SAM U SE*SU SA NJIMA DVOJICOM PRED NOVU GODINU:Za vreme INTIMNOG ČINA su je slikali FOTKA JE DOŠLA DO SVIH

Ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook

Poljakinja Mina Kuharčik dobro će pamtiti prednovogodišnju žurku na poslu. Detalje te proslave otkrila je na Fejsbuku, a prenosi ih portal “Salon24”. Kako je napisala, “ponela ju je” dobra atmosfera i pesme što je rezultiralo time da popije više alkohola. Posle trećeg pića rešila je da se upusti u flert sa dvojicom kolega.

– Nisu radili u mom sektoru, ali smo se sretali na pauzama. Prišli su mi na proslavi i malo po malo, svi smo se napili. U jednom trenutku otišli smo do prostorije iza garderobe i tamo sam napravila najveću glupost u životu. Nisam znala šta radim, a oni su to iskoristili. Nije bilo silovanje, pristala sam na sve. Jednostavno, želela sam da budem deo nekakve epizode razvrata. Nakon što sam spavala sa obojicom, vratili smo se na žurku – napisala je na forumu na Fejsbuku.

Jedan od kolega je zatim pozvao taksi i ona je nekako uspela da se dotetura do kuće.

– Pošto je bio četvrtak, ostao nam je i taj poslednji dan na poslu pre Nove godine. Uspela sam da se priberem i našminkam i stigla sam na vreme na posao. Ali, posle samo pola sata šefica me je pozvala kod nje saopštivši mi da posle Nove godine više ne dolazim na posao. Jedan od tih momaka slikao me je za vreme sek*a na zabavi i poslao je, i on onako pijan, slike drugim kolegama. Slike su došle i do mog sektora i otpuštena sam – požalila se Mina koja je našla posao u drugoj branši.

Fotografije koje se dele bez odobrenja osobe, u ovom slučaju Mine, spadaju pod digitalno nasilje koje je kažnjivo. Dakle, fotografije su snimljene bez njenog znanja, podelje su bez njenog znanja.

(Espreso)
Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar