Radio Balkanfox

UŽIVO NA NOVOM BEOGRADU Ivan Marinković PO KIŠI I U PAPUČAMA šeta psa


Jutro nakon što se odigrala prava drama u stanu rijaliti para Ivana Marinkovića i Jelene Ilić zatekli smo njega ispred zgrade na Novom Beogradu kada je krenuo da prošeta psa. On je u papučama i po kiši krenuo da šeta ljubimca, pa se vratio u verenicinom stanu iako mu je prethodno određena zabrana prilaska.

Marinković je pri izlasku iz zgrade psovao i nije želeo da komentariše skandal koji se sinoć dogodio u njihovom stanu. Sve to pogledajte u video snimku iznad.

Inače, komšije su prijavile da se u stanu u kome žive Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi.

Ivan Marinković je najpre verenici Jeleni Ilić navodno zadao tri-četiri udarca otvorenom šakom, šamarao je, a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice. Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta.

Ivanu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana, kao i zabrana prilaska.

U zgradi je jutros očišćena krv sa strpenista, ali se i dalje vide mali tragovi. Komšije kažu da se danima već svađaju, da se čulo njeno dranje i pre neko veče, a sinoć je plakala.


[ad_2]
Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar