Radio Balkanfox

Već posle nedelju dana oseća se olakšanje

Podelite ovu vest

pixabay.com

Foto:Ilustracija

Oni koji su isprobali ovaj recept kažu da olakšanje nastupa već posle nedelju dana, a redovnom konzumacijom leka održavali su normalan nivo krvnog pritiska godinama.

Suština leži u korišćenju borovih iglica koje su izuzetno bogate eteričnim uljima, koja pak pomažu kod visokog pritiska, čiste disajne puteve i olakšavaju rad pluća. Zbog toga višak kiseonika dospeva u krvotok, što omogućava da neophodna količina krvi dospe do srca. Kiseonik, sa druge strane, sprečava dalje taloženje štetnih naslaga u krvnim sudovima tako da ćete se nakon konzumiranja ovog leka osećati svežije i imati više energije.

Recept

U jednu posudu stavite 5 kašičica borovih iglica, 2 kašičiće divljeg šipka, 2 kašičice osušenih i sitno izmrvljenih opni od crvenog luka. Sve ovo prelijte sa 1 litar vruće vode koju ste prethodno kuvali do ključanja u drugom sudu. Zatim sud u koji ste sipali lekovite sastojke stavite na laganu vatru i kuvajte desetak minuta. Nakon kuvanja, dolijte još prokuvane vode tako da zapremina u sudu gde se priprema lek bude tačno 1 litar.

pixabay.com

Pola litra dnevno je preporučena doza ovog narodnog leka

Dobijenu smešu podelite na dva jednaka dela od po pola litra. Tokom dana najviše možete da uzmete pola litra ovog narodnog leka.

Pored borovih iglica, tu je i divlja ruža koja je bogata vitaminom C koji poboljšava elastičnost krvnih sudova što će doprineti da krvotok nesmetano radi i sniziti krvni pritisak.
Izvor:Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar