Radio Balkanfox

VEČERAS 2 TAKMIČARA VANREDNO OSTAJU BEZ POSLA U BARU! Ostali će morati ekstremno da se POTRUDE da bi osvojili 30.000 €!

Dokaz da nije lako raditi u “Baru” jeste da mnogi učesnici ostaju bez posla, a sve ćete moći da ispratite u večerašnjoj epizodi na Kurir televiziji.

Večeras čak dvoje ljudi vanredno ostaje bez posla i bez mogućnosti da osvoje 30.000 evra, a ostali će morati mnogo da se potrudite kako bi svoje pozicije zadržali.

Pozivamo sve da svrate i borave u “Baru” i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive – da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

bar
foto: Kurir televizija

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

20220101-BAR-PREGLED-DANA-2

22:16

20220101-BAR-PREGLED-DANA-2

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Dnevni trend