Radio Balkanfox

VEČERAS POČINJE ZADRUGA 5! Marijana Zonjić se oglasila iz karantina i otkrila zbog čega je ostavila dečka: ‘IZABRALA SAM KARIJERU – RAZOČARAO ME JE!’


Vremena je sve manje!

Premijera Vikend Specijal” se ove nedelje vratila na TV ekrane i u vaše domove donela nove premijerne priče koje vas ne ostavljaju ravnodušnim.

Nemanja Vujičić se sada nalazi u karantinu sa budućim zadrugarima, i u ekskluzivnim intervjuima otkriva šta možemo očekivati u najspektakularnijoj sezoni do sada. Tom prilikom, Marijana Zonjić otvorila je dušu samo nekoliko sati pred ulazak.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li je istina da je zbog rijalitija ostavila dečka, odgovara ovako:

Jesam, moguće je! To je moja jedina ljubav do sada! Bolna tema! On nije bio za to, bio je u rijalitiju, zna kako je tamo. Skoro me jako razočarao, rekao je da smo dva različita sveta. On je pevač Igor X, ja pevačica, ne znam kako smo 2 različita sveta… Bio je u rijalitiju, prevario je devojku u rijalitiju i za svaki slučlaj bolje je ovako. Ulazim kao slobodna, ali nisam spremna za vezu za sada – priča Marijana Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednja sa kojom se čula je drugarica, koja joj je poručila samo jedno:

Čula sam se sa najboljom drugaricom, samo mi je rekla distanca, napolju imaš drugarice, tamo ne – zaključila je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar