Radio Balkanfox

(VIDEO) Htela sa njim da zavrti priču! Maja otkrila pred milionima da može sebe da zamisli sa Janjušem do kraja života?!

Podelite ovu vest

youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

– Meni se samo skupljalo, skupljalo, te scene sa drugim devojkama. Mi pričamo za crnim stolom, Luna je videla. Sve mi se to skupljalo i Miću sam 100 puta štipala i govorila sam da ne mogu više da izdržim – rekla je Maja.

– Znači Mića je znao – zaključila je Zorica.

– Mene je Mića uveo u radio i rekao mi “Majo, ako imaš nešto, reci, ako ne, nemoj da praviš probleme čoveku” – otkrila je Marinkovićeva.

– Ako si htela da ga zaštitiš, kada se odaljio, zašto samo nisi nastavila tako nego si razotkrila – pitala je Zorica, Maju.

– Zato što su me povredile te scene sa drugim osobama. Sve mi se to skupilo, a ta situacija sa Jelenom i Milicom, samo sam eksplodirala – odgovorila je Maja.

– Mene niko ne opravdava, ali samim tim što je on meni pričao tako, imala sam pravo da verujem da će biti tako – nastavila je Maja Marinković.

– Hoćeš da mi kažeš da možeš da poveruješ da ćeš sa Janjušem biti do kraja života – insistirala je Zorica da čuje od Maje da li je Janjuša smatrala čovekom svog života.

– Nisam išla tako daleko, nisam o tome razmišljala – rekla je Maja.

– Seti se kad si me pitala “Sa kim ovde da zavrtim priču?” – otkrila je Zorica.

– Nije bilo tako, rekla si da me ove sezone nema. I rekla sam da ne mogu na silu ništa, da mora da mi se svidi neko – rekla je Maja.
Izvor:Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar