Radio Balkanfox

(VIDEO) Isplivao snimak kako Jadranka Barjaktarović iste večeri peva “SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA” i “NEKA ŽIVI MOJA CRNA GORA”


Jadranka Barjakatrović razbesnela je pojedine Crnogorce jer je na jednom nastupu na primorju zapevala pesmu “Srpkinja je mene majka rodila”, što su na društvenim mrežama okarakterisali kao njenu kartu za povratak u Beograd, dok je u javnost isplivao video u kom, pored pomenute, peva i numeru “Crna Gora je moj dom”.

Barjaktarovićeva je, naime, na jednom nastupu, na privatnom veselju, pevala “neka živi zemlja moja, neka živi Crna Gora”, a potom i “Srpkinja je mene majka rodila”, što možete čuti u videu koji je u okviru teksta.

Podsetimo, Jadranka je početkom godine vraćena i sa granice Srbije gde joj je takođe zabranjen ulazak zbog širenja govora mržnje. Ona je na mitingu DPS-a, gde je bio prisutan i Milo Đukanović, pevala: “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”, što je izazvalo veliki bes javnosti.

– Teško mi je ne znam gde sam, nažalost sad nema nazad. Ja nisam ničija, ja ne pevam nikome, ja pevam samo za narod. Nadam se da će jednog dana proći sve ovo – kazala je ona svojevremeno za “Blic”.

Jadranka je potom doživela da kolege otkazuju nastupe sa njom, a prošlog meseca je vraćena i sa granice sa Bosnom i Hercegovinom.

Njoj su navodno tad saopštili da ne može da uđe na teritoriju susedne države. Pevačica je, kako se pisalo, bila neprijatno iznenađena kad je čula šta su joj policajci rekli, ali nije pravila dramu već se sa svojom menadžerkom odmah vratila nazad. Tad su navodno pozvale ljude iz kluba u kojem je trebalo da nastupi i rekli im da su vraćene sa granice.

Jadranka BarjaktarovićFoto: S. Krstić / RAS Srbija

Jadranka Barjaktarović

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar