Radio Balkanfox

(VIDEO) PAPARACO! Uhvatili smo Frana usred grada, posle RASKIDA sa Paulom i Anđelom Vešticom, evo šta je radio!

Podelite ovu vest


Republika.rs/O. Bogdanović

Fran uhvaćen da se dopisuje

Bivši zadrugar Fran Pujas po izlasku iz rijalitija uselio se u dom Filipa Reljića, zbog čega su svi ostali u šoku. Naime, svi su očekivali da će Fran biti u stanu kod prijatelja Nenada Aleksića Ša, ali se to nije desilo, kako smo saznali, zbog mešanja Tare Simov, reperove sadašnje devojke, koja se protivila njihovom druženju van kamera.

Republika.rs/O. Bogdanović

Fran

Paparaco ekipa uhvatila je Pujasa u centru prestonice, gde je i odlučio da započne život. Prolaznici su zatekli Frana na klupi kako se dopisuje sa nekim preko telefona. On je sve vreme bio nervozan, a poruke su stizale sa svih strana.

Prethodnih dana Pujas je zaratio i sa starletom Anđelom Vešticom, koja se naljutila na njega zbog toga što joj je on rekao da nije za ozbiljnu vezu, a ona mu je priznala da se zaljubila u njega za kratak vremenski period koji je provela sa njim. Sa druge strane, tu je i Franova bivša devojka Paula Hublin koja se trenutno nalazi na selu kod njenih.

Republika.rs/O. Bogdanović

Pujas

Fran je odlučio da u narednom periodu uživa u samoći i da se provodi u noćnom životu Beograda, sa društvom, te nije zainteresovan za bilo kakve veze, a kako smo saznalil, uskoro sprema jedno iznenađenje.

BONUS VIDEO:

TARA MI JE PRETILA, IMAM TAJNU KOJA ĆE UNIŠTITI ŠA:Jelena Batos prvi put o Zadruzi i istini o reperu

Izvor:Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar