Radio Balkanfox

“VIDEO SAM KAKO SEDI I KAKO MU JE OTKINUTA NOGA” Godišnjica ubistva Stojanovića, ovako se oprostila njegova majka (FOTO) | Najnovije vesti


Strahinja Stojanović

Foto: Srbija Danas/Instagram Printscreen

Pre godinu dana na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih brigda, brutalno je likvidiran Strahinja Stojanović (30).

Ispod njegovog automobila BMW X5 podmetnuta je bomba. Sa njim u kolima, u trenutku eksplozije, bila je i kolumbijska državljanka Sonja Suarez Gomez (45), koja je živela sa njim. 

KOLUMBIJKA I DALJE PATI ZA STOJANOVIĆEM! Podelila trenutke pre nego sto su ga razneli bombom (FOTO)

KOLUMBIJKA I DALJE PATI ZA STOJANOVIĆEM! Podelila trenutke pre nego sto su ga razneli bombom (FOTO)

RAZNELI GA, A ONA GA NIJE ISPUŠTALA! Godinu dana od mafijaške likvidacije – neobičan spomenik Stojanovića

RAZNELI GA, A ONA GA NIJE ISPUŠTALA! Godinu dana od mafijaške likvidacije – neobičan spomenik Stojanovića

PRIJATELJ MU ZABIO KOPLJE U ČELO! Ekspresna presuda Srbinu koji je harpunom upucao zemljaka u Francuskoj

PRIJATELJ MU ZABIO KOPLJE U ČELO! Ekspresna presuda Srbinu koji je harpunom upucao zemljaka u Francuskoj

Domaći mediji preneli su da je u ubistvu Strahinje Stojanovića verovatno korišćen ekploziv C-4, aktiviran iz daljine. 

Kao egzekutor osumnjičen je Milivoje L. (50) iz Gradiške, za kojim je raspisana međunarodna poternica, ali motiv je i dalje nepoznat. Policija je uspela da identifikuje ubicu, koji je uspeo da pobegne iz Srbije, i to ubog specifične tetovaže, a utvrđeno je da je eksplozivnu napravu aktivirao dok je bio na biciklu.

Prema rečima zaposlenih u MUP-u, Strahinja Stojanović ostao je bez nogu u eksploziji džipa na Novom Beogradu, i imao je teške povrede unutrašnjih organa. 

Kako navode očevici sa mesta ekplozije prizor je bio jeziv i devojka je koja se nalazila u automobilu bila je izbezumljena, dok je mladić sedeo u kolima, jer nije bio u stanju da se pomeri. 

– Džip je bio potpuno raznesen, otrčali smo odmah tamo, noga mu je bila potpuno raznesena. Devojka je sama izašla iz kola, nije bila povređena. Nismo smeli da ga diramo dok nije stigla Hitna pomoć. Tu su ljudi doneli već aparat za gašenje požara, ipak nisu uspeli da ugase požar bez pomoći vatrogasaca. Zatim su došli neki momci i izneli su ga iz kola, posle je došla Hitna pomoć i pružila mu pomoć. Hteo sam da mu pomognem, kad sam prišao video sam ga kako sedi i kako mu je otkinuta noga, to je bio strašan prizor – rekao je jedan od zaposlenih u obližnjem lokalu za portal SrbijaDanas taj dan kada je ubijen Stojanović.

Stojanović je podlegao povredama 13. septembra prošle godine. 

Strahinjina majka Cveta potresnim rečima oprostila se od svog sina:

– Srećo moja, radosti moja, ljubavi moja, živote moj, dečače moj sa najdivnijom dušom koja je ikada postojala, najlepši moj sine, neće ti majka reći poslednji pozdrav, jer se s tobom oprostiti ne mogu. Do skorog viđenja. Volim te najviše, uvek i zauvek – napisala je Strahinjina majka.

Na pokojnog Stojanovića i ranije je pokušan atentat i to u naselju Galenika. Kako se govorilo, pokušaj ubistva bio je povezan sa ubistvom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Scenario je bio sličan – eksplodirao je njegov automobil marke “audi” u kom je, u trenutku detonacije, bila bivša misica iz Španije Olat Bilbao Gonzales (21) sa kojom je ubijeni bio u emotivnoj vezi.

 


SrbijaDanas

radiobalkanfox

Dodaj komentar