Radio Balkanfox

(VIDEO) “SKIDALA MI JE GAĆE, pa je krenuo pakao” Danijel ne želi da ćuti! Miljana ga cinkarila, a zbog onoga što je on rekao svi su zanemeli

Podelite ovu vest


Miljana Kulić i Danijel Višić izneli su ceo slučaj svog raskida pred voditeljem Draganom Marinkovićem Macom u “Zadruzi”.

Zadruga

Foto: screenshot

Zadruga

– Cele večeri je pričao gluposti, da treba da budem domaćica, pričao da muškarci koji kuvaju i peru nisu muškarci. Lupetao, lupetao, ja sam mu rekla laku noć i da mi se ne obraća – krenula je Miljana.

– Laže, pljuvala je Taru, Sanju, Janjuša, Tomovića, Boru, ja sam joj rekao da ih ne pljuje. Onda je naskočila na mene i krenula da mi skida gaće – dodao je Danijel.

– Laže, Maco. Psovao mi je sestre, majku, pričao kako će mojoj majci da s po faci. Onda sam uzela veš koji sam oprala, sipala malo kafu. Gaće mu nisam svlačila. Kada smo se probudili, zvala sam ga na kafu da se dogovorimo za ples, međutim, zatekla sam ga kako sedi kod Sanje, ona je bila u kupaćem. Sanja je veče pre toga sedela preko puta nas i provocirala nas, a on posle toga leži pored nje. Đedović mi je rekao da je rekao da nema devojku, ja sam otišla i prosula kafu i vratila mu stvari – pričala je Kulićeva.

Zadruga

Foto: screenshot

Zadruga

– Ja nisam došla kod njega, nego on kod mene, nismo flertovali, pričali smo o životu – istakla je Sanja.

– Sanja i te kako baca udice i flertuje sa njim, a meni je Danijel rekao da mu se ne sviđa Sanja, ja mu verujem – ubacila se Ermina Pašović.

– Sve dok me Miljana provocira, ja ću da se igram – dodala je Stankovićeva.

– Ovako, bela košulja. Prvo mi pljuje Tomovića, pa mi preti s njim. Onda mi skida gaće, ja je kulirao. Onda mi se izvinjava, moli me da je poljubim – pričao je Danijel.

– Ja sam njega ostavila jer sam videla kakav je bolesnik – dodala je Kulićeva.

– Htela je da me poljubi, ja sam joj rekao da se skloni. Ona je rekla da joj se ne obraćam. Đedoviću sam rekao da nemam devojku, onda je krenuo pakao – istakao je Danijel, dok su ga svi pomno slušali.

Više detalja pronaći ćete u videu u nastavku.

Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar