Radio Balkanfox

Vidoje me pokrao, uzeo mi je sat od 120.000 evra! (VIDEO)


 

instagram.com/vidojeristovic

 

– U julu 2017. predao sam sat na poliranje u ovlašćeni servis kod Save Petrovića. U pitanju je sat roleks dejtona platinum, koji vredi u ovom trenutku 120.000 evra. Ja sam nameravao da prodam taj sat, u stvari, moja je stvar šta sam s njim hteo da radim. Nekoliko meseci sam bio odsutan i, kada sam se vratio iz Francuske, u oktobru iste godine sam poslao radnicu da preuzme ispolirani sat. Tada su me obavestili da je Vidoje Ristović, sin kontroverznog antikvara Vitora Ristovića Miše Grofa, preuzeo sat i na mom reversu su napisali da je spor u pitanju – kaže Nenad za Srpski telegraf i nastavlja dalje da nam objašnjava kako je do muža Nikoline Pišek stigao njegov sat:

– Kako je došlo do toga, ja ne znam i nemam ideju kako je ubedio Savine radnike da sat uzme bez reversa. Zvao sam telefonom Petroviće da pitam kako je Vidoje uzeo moj sat, a oni su rekli da će ga zvati da ga vrati. Vidoje im je rekao da je sat u Hrvatskoj, što je nebulozno. On je uvek našminkan, premazan i verovatno je tako ulickan lako ubedio, odnosno prevario Petrovićeve radnike da mu daju sat. Prevario ih je na priču da je njegov sat i bez reversa ga je podigao. Onda je počeo proces na osnovu mog odštetnog zahteva, ja sam tužio Savu Petrovića jer je rekao da je sat u Hrvatskoj, kao da ne može da ga donese, da je kod Nikoline u Zagrebu. Nije hteo da ga vrati. Nakon ovoga Nikolić nam je rekao da je podigao tužbu:

instagram.com/nikolina_pisek

 

 

Pričao sam sa advokatom, rekao mi je da nemam osnova da tužim Vidojevića, već Savu. Podigli smo tužbu i taj se proces vodio prvo na nižem sudu na Novom Beogradu, a od ove godine je postupak pred Višim sudom jer je vrednost sata porasla. U Trećem opštinskom sudu nisu ništa uspeli da reše četiri godine i ja sam očajan. Pokušavao sam ranije da stupim u kontakt s Vidojem, ali je stalno nešto drugačije pričao i vadio se da nema ništa s tim, nego da to vidim sa Savom. Sava je na drugoj strani govorio: “Rešićemo sve na sudu.” Uradili smo i veštačenja, tako je, s moje strane, sve čisto. Treba da umrem čekajući sat koji sam pošteno platio. Petrovićev radnik je na sudu priznao da je dao sat i nije mi jasno šta se više čeka.

Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar