Radio Balkanfox

Više sam se dao njoj nego Miljani, NIJE MI SVEJEDNO!

Podelite ovu vest


F.J. |

U ranim jutarnjim satima, Lazar Čolić Zola i Vladimir Tomović razgovarali su o svemu što se desilo u noći za nama. Podsećamo, iako su priznali emocije, Zola i Ana Bulatović večeras su stvari izneli na čistac.

Zola
Zola • youtube
Naime, Ana je otkrila kako ne bi ušla u vezu sa njim, što je Čolića iznerviralo, nakon čega je porazgovarao sa prijateljem.

– Malo me je sinoć razočarala. Ne može sve ono da kaže, pa da večeras otkrije da nije za vezu. Ja sam joj rekao, samo bih joj dao ručnu, pa rikverc i otišao bih od nje – otkrio je Tomović.

Zola
Zola • youtube

– Ne znam, baš sam se iznervirao – dodao je Zola.

– Bolje si se pokazao prema njoj, nego što si sa Miljanom. Počeo si ranije da ustaješ, uredniji se, gledaš da joj spremiš, da joj skuvaš. Prema Miljani si nemaran bio, a ova te sada n**u**la – rekao je Vladimir.

– Jeste, priznajem, dao sam se više. Ali ne znam zašto ovo. I ona je ovom dala dva piva sinoć, a ne meni. Nije mi svejedno, iskreno – dodao je Čolić.

– Ne moraš ti da kažeš, ja ću. Ovo je rijaliti njen, i to je to, pokazala je da igra rijaliti – ubeđivao ga je Vladimir.

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović • youtube

– Ne znam, ja to ne igram. Imali smo takav odnos da smo do devet sati bili budni. Ne znam čemu ovo. Ne želim uopšte da pokrećem bilo kakvu priču, znaš i sam kako se osećam. Nema dana da pomislim na ono moje, da idem kući, i sve me ovo podgrejava. Mnogo se razlikuje tvoja večerašnja izjava i to, a ona mi nikada nije rekla rečenicu da nikada ne bi ušla u vezu. I ja sam njoj rekao da nisam i ja baš za vezu, ali ne tako. Jer ako ima nešto od toga… – počeo je Zola piše “Kurir”.

– Ovo je podlo. Ona je meni rekla isto da nije imuna – objasnio je Tomović.

– Neću više pričati da mi se sviđa toliko – dodao je Zola.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar