Radio Balkanfox

Vladimir Tomović najnovije


e-stock/M. RAFAILOVIĆ/youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Tomović opleo po Mensuru Ajdarpašiću

 

Rijaliti neprijatelji Vladimir Tomović i Mensur Ajdarpašić imali su svoj žestok okršaj tokom boravka u ,,Zadruzi 3″,  a sada je isplivalo na videlo šta kršni Crnogorac misli o svom nekadašnjem cimeru sa velelepnog imanja u Šimanovcima. 

Naime, Tomović je u jednom intervju za medija dao izjavu o Mensuru, te ga je žestoko potkačio, a taj snimaki postao je viralan na društvenoj mreži TikTok. Dosta se spekulisalo o tome šta je pravi razlog netrpeljivosti između Mensura i Tomovića, no, oni nikada nisu hteli o tome da pričaju otvoreno. 

Mensuru ne bi bilo dobro kad bi se pojavio na vratima “Zadruge” evo imenom i prezimenom, Mensuru. Čovek ne zna šta priča, ej bre… Ti si dozvolio u rijalitiju… Mene ne treba da štiti niko, ni policija ni vojska, ja se sam štitim. Ti si dozvolio da mi jedan Mensur Ajdarpašić kaže doći ću Vladimiru na bazen i udaviću ga u tom bazenu – rekao je Tomović za TelegrafJetSet. 

Detaljnije pogledajte u snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

 

 

Mensur Ajdarpašić ušao u Zadrugu 5!

Zadrugar Mensur Ajdarpašić odlučio je da nakon godinu dana ponovo uđe u rijaliti ,,Zadruga”, a svi su očekivali da će se on ponovo suočiti sa Tomovićem, međutim, do toga još uvek nije došlo. 

Tomović je istakao da se ove sezone neće upustiti u rijaliti avanturu, tako da su njih dvojica odlučili da i ove godine ne otkriju njihov razlog svađa. 

youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Tomović u svađi sa Mensurom Ajdarpašićem

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar