Radio Balkanfox

Vladimir Tomović svim hejterima zapušio usta i oduševio mnoge: Mi u kući imamo jedan frižider i jedan novčanik!

Podelite ovu vestAUTOR:

DATUM I VREME:
16.04.2021. 21:50

Crnogorac je otkrio da ga mnogi prozivaju zbog radova koje izvodi na mešalici, pa je imao potrebu svima da “zapuši usta”

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović poslao je snažnu poruku fanovima na Instagramu.

Crnogorac je otkrio da ga mnogi prozivaju zbog radova koje izvodi na mešalici, pa je imao potrebu svima da “zapuši usta”.

Osećam potrebu da vam odgovorim na česte podsmehe i prozivke na račun mojih lajvova na mešalici sa lopatom. Nisam od onih rijaliti učesnika koji zarade novac i potroše ga na skupe automobile i putovanja po belom svetu, a da svoju zemlju nisu prosli uzduž i popreko. Nisam od onih rijaliti učesnika koji će na drogu, alkohol i kocku da potroše novac jer te poroke Bogu hvala nemam. Sve što imam ja ima i moja porodica. Sve što imaju oni imam i ja. Nema veće sreće nego biti u situaciji da pomogneš porodici. Od kada znam za sebe mi u kući imamo jedan novčanik i jedan frižider. Tako sam učen. Ja za drugačije ne znam. Brat i ja zajedničkim snagama radimo i gradimo imanje naših pradedova. Ne stidim se ni jednog poštenog posla i ponosan sam što imam porodicu, čestite ljude koji su prljali ruke, ali obraz nikadam – napisao je Vladimir na Instagramu.

Vladimir podigao tri prsta ispred jedne od najvećih svetinja i oduševio sve Srbe, više o tome čitajte OVDE.

Alo

Radio Balkanfox

Dodaj komentar