Radio Balkanfox

Vodio je u luks restorane! ČARŠIJA BRUJALA O NJIMA


EKSKLUZIVNI PAPARACO! Evo ko je POLITIČAR s kojim je Tanja Savić imala AFERU: Vodio je u luks restorane! ČARŠIJA BRUJALA O NJIMA

Foto: ATA Images, Privatna arhiva

Tanja Savić, kako Kurir saznaje, bila je u vezi sa gladonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Naime, Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama “Paparaco lova” rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem. Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pevačica strogo krije od javnosti.

Tanja Savić
foto: Privatna Arhiva

– Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći. Znam sve detalje, i gde su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime – izjavila je ona.

Tanja Savić, Jovana Jeremić
foto: Ata images, Ana Paunković

Naime, Tanja je navodno bila u “šemi” sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, u trenutku kada je imao devojku i kada je planirao venčanje. Izvor blizak političaru iz Bosne ispričao je detalje njihove navodne romanse.

– Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Privatna Arhiva

kurir.rs

Bonus video:

JEDNA JE JOVANA! Voditeljka dokazala da je srpska MERLINKA, kad žene vide ovu FRIZURU poželeće da izgledaju isto kao ona!

00:11

JEDNA JE JOVANA! Voditeljka dokazala da je srpska MERLINKA, kad žene vide ovu FRIZURU poželeće da izgledaju isto kao ona!

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar