Radio Balkanfox

Voditelj brutalno nakon što je Jovana rekla da ne zna ko je: Nekad si me zvala u emisiju!


Crnogorski novinar i voditelj na Pink M kanalu Božo Dobriša gostovao je prošle noći, 12. oktobra, u emisiji Ognjena Amidžića.

U jednom momentu je, tokom pitalica za goste, Božo upitan čijem otkazu bi se obradovao, ili tome da mu propadne karijera.

– Aktuelna je i o njoj se priča, neka bude Jovana Jeremić. Možda zbog tog stana… Evo kad već nekog moramo, lakše nego da popijem – sa osmehom je kazao Dobriša.

Nakon emisije, Jovana je upitana za komentar na istu, a u izjavi je navela da ne zna ko je Božo Dobriša.

- Ne znam ko je Božo, ima pravo da tako želi. Želje su jedno, a realnost drugo. Međutim moram da ga rastužim, ja sam noćna mora koja ne prolazi. Zato, bolje da se što brže probudi iz svog sna. Lekovitije je i po njega manje traumatično - rekla je Jovana Jeremić za Kurir.

Međutim, u izjavi za Telegraf Jetset Dobriša ističe da Jeremićeva ne govori istinu, pošto ga je 2019. godine zvala u emisiju koju je vodila.

- Morao sam reći neko ime, bolje to nego da pijem nešto masno ili ljuto u emisiji. Najveće zvezde shvataju moj humor i zbog toga sam većini i omiljeni voditelj - počeo je Božo.

- Bezveze je da Jovana kaže da me ne zna, a zvala me je u emisiju, da dođem kada budem mogao. (smeh) Pa, svi znaju ko je omiljeni voditelj Zeljka Mitrovića (smeh) - ponosno nastavlja Dobriša.

U skrinšotu koji nam je potom poslao kao dokaz vidi se njegova kratka prepiska sa Jovanom, iz septembra 2019. godine.

- Kad budeš u Beogradu da mi dođeš u emisiju. Ti si ozbiljan car! - napisala mu je Jeremićeva.

- Hahaha, hoću. Hvala - odgovorio joj je Dobriša.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar