Radio Balkanfox

Vojaž: Radim svako veče, skupljam novac da mami sagradim kuću –


“Ništa ne traje zauvek i to dok imaš, moraš da voliš i poštuješ. Za pola godine sam naučio da ništa traje zauvek i da dok to imaš, moraš da voliš i poštuješ”, rekao je jedan od najtraženijih repera Vojaž noćas na Music Week fest-u.


Jedan od najtraženijih mladih repera Mihajlo Veruović, zvani Vojaž, noćas je napravio haos na Music Week fest-u i nastupom zatvorio prvo veče ove manifestacije na Ušću.

Pred početak koncerta, Vojaž je ispozirao brojnim medijima, a potom se požalio da postoji velika doza odgovornosti pred njim jer je dosta ljudi došlo da ga vidi i čuje.

S obzirom na to da je ponosan što se našao među najpoznatijim imenima u svetu muzike, reper je obećao da će dati sve od sebe da nastavi da idem putem koji je krenuo i da će se truditi da mu ne desi nijedna sitica kojom bi razočarao porodicu, saradnike i fanove.

Poznato je da je ovog leta imao preko 60 širom Balkana, pa mu je gostovanje na Music Week fest-u došlo kao završnica.

Međutim, sve što zaradi očigledno šteka sa strane i ne troši, a otkrio je da želi majci da kupi nekretninu.

„Velika neostvarena želja je da mami sagradim kuću, počeo sam da skupljam novac. Druga želja je da svet dovedemo na Balkan jer smo muzički bili pod maskom mi sa Balkana, milslim da je sada drugačje vreme došlo. Pored mene još dosta kolega spreema inostranu karijeru“, rekao je Mihajlo.

S druge strane, Vojaž je je govorom tokom nastupa raspametio publiku i mnoge bacio u razmišljanje na koga se to odnosi.

„Ništa ne traje zauvek i to dok imaš, moraš da voliš i poštuješ. Za pola godine sam naučio da ništa traje zauvek i da dok to imaš, moraš da voliš i poštuješ“, kazao je reper.

Izvor: PressSerbia/NovaPress Serbia

radiobalkanfox

Dodaj komentar