Radio Balkanfox

VOLEO JE MELESKINJU VIDU GODINAMA Ovo je Rastina bivša devojka koju je ostavio zbog Ane, danas ima DVOJE DECE

Podelite ovu vest

Kada je reč o emotivnom životu Stefana Đurića Raste godinama se piše o njegovom turbulentnom braku sa Anom Nikolić, koji se završio krahom, a mnogi su zaboravili reperovu dugogodišnju devojku sa kojom se zabavljao pre pevačice.

Ana Nikolić i Rasta Foto: M. Ilić / RAS Srbija
Ana Nikolić i Rasta

Reč je o Vidi Savić, sa kojom se Rasta zabavljao dugi niz godina, pre nego što je upoznao Anu Nikolić.

Vida se pojavila i u Rastinom spotu za pesmu “Kavasaki”, a kako se svojevremeno šuškalo reper ju je ostavio baš zbog Ane.

– Bili su skladan par, baš su se voleli. Sve dok Marko, Anin brat, nije pozvao Rastu za neki posao, kad je i upoznao Anu. Ubrzo nakon toga Stefan je ostavio Vidu zbog Ane – rekao je pre nekoliko godina izvor za domaće medije.

Vida je, inače, meleskinja, budući da joj je poreklo sa očeve strane iz Afrike, dok joj je majka iz Srbije.

Iz Zemuna je, a osim u Rastinom pojavljivala se u još nekoliko spotova i često se mogla videti u prestoničkim klubovima.

Vida danas ima 34 godine i, sudeći po fotografijama na Fejsbuku, sa sadašnjim izabranikom ima dvoje dece.

Šuškalo se čak i da je ona bila jedan od razloga za razvod Ane i Raste, koji se dogodio 2017. godine. – Navodilo se, naime, da je Nikolićeva pobesnela kada je čula da će se Vida pojaviti u jednom od rastinih spotova koji je tada pripremao.

Ana i Rasta su se, podsetimo, tajno venčali 2016. godine, 2017. su dobili ćerku Taru, ali su se krajem iste godine razveli.

VIDEO: Stefan Đurić Rasta o ćerki Tari
Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar