Radio Balkanfox

Vrele fotke brinete koja je na Zadrugoviziji privukla ogromnu pažnju! Evo ko je i šta radi


Na prvoj Zadrugoviziji pete i poslednje sezone poznatog rijalitija Zadruga u žiriju je bila i devojka koja je privukla ogromnu pažnju gledalaca, ali i korisnika društvenih mreža.

Kako komentarišu, “izgleda kao lutka”, pa su mnogi jedva čekali kada će je kamera ponovo “uhvatiti” i kada će biti na redu da komentariše nastupe zadrugara.

Međutim, ova devojka pored lepote ima još stvari kojima može da se pohvali.

Naime, reč je o Ani Radulović, voditeljki, koja je završila ekonomiju, pa nosi titulu diplomiranog ekonomiste. Međutim, put je nije odveo u finansije, već je postala lice sa malih ekrana.

Konkretno, ova devojka radi na RED televiziji kao voditeljka emisije koja se bavi zadrugarskim temama, dok je pre toga vodila vremensku prognozu.

I u privatnom životu je ispunjena, pošto je u srećnom braku i sa njim ima dete. Zanimljivo, suprug joj se svojevremeno takmičio u Zvezdama Granda.

Kao lepo lice bila je u nekolicini spotova poznatih izvođača kao što su Dženan Lončarević, Nenad Marinković Gastoz, Srećko Krečar i drugi. Poslednji spot u nizu u kom se pojavila je onaj koji je snimio mladi pevač Aleksandar Misojčić, najzastupljenija zvezda Granda iz poslednjeg finala. Taj spot će ovog oktobra ugledati svetlost dana.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar