Radio Balkanfox

VUK MOB VIDEO SE SA DETETOM! Posle 2 meseca socijalni radnici i Olja reperu doveli ćerkicu Teonu u kuću! –


Reper Vukadin Gojković poznatiji kao Vuk Mob danas je posle dva meseca video ćerku Teonu, u prisustvu socijalnog radnika.


Susret se obavio u kući Vuka Moba u prestonici, a repera je sa ćerkom snimila njegova majka Snežana Nena Gojković.

Dete je dovela Vukova bivša verenica Olivera Konatar, koja je za vreme susreta boravila u njegovoj kući. Odluku o susretu doneo je Centar za socijalni rad na Čukarici, nakon što je reper podneo pritužbu da mu bivša verenica ne dozvoljava susret s detetom. Na licu mesta predstavnici nadležnog organa su proverili kako se Vuk ponaša kad ostane nasamo s detetom.

Reper sa Oliverom nema kontakt, a komunicirali su samo preko posrednika. U protekla dva meseca, koliko ćerku nije video, Vuk je na društvene mreže gotovo svakodnevno kačio snimke sa nastupa i putovanja koji su bili van Srbije, te je očigledno da je u Beogradu provodio malo vremena. Olivera je javno tvrdila da kad je Vukadin u prestonici ona mu ne brani da viđa dete.

– Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dete. Neprijatno je i gusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog deteta. Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dete – glasilo je njeno saopštenje na Instagramu.Press Serbia

radiobalkanfox

Dodaj komentar