Radio Balkanfox

Za Espreso otkrio DA LI JE ZVANIČNO sa Majom Marinković!


ZBOG ZADRUGE 4 JE UPAMĆEN KAO VELIKI ŽENSKAROŠ: Za Espreso otkrio DA LI JE ZVANIČNO sa Majom Marinković!

Foto: Priintscreen/Youtube, Nemanja Nikolić

Bivši i sadašnji učesnik rijalitija “Zadruga”, Filip Car, spreman je za večerašnji ulazak u poslednju sezonu.

Poznat je po turbulentnim vezama sa bivšim učesnicama rijalitija, a nakon izlaska iz četvrte sezone uplovio je u romansu sa Majom Marinković, bivšom devojkom Marka Janjuševića Janjuša, iako sve vreme negira da su samo u prijateljskim odnosima, ali detalji i činjenice govore suprotno. Njihov odnos se redovno komentariše, te često isplivaju detalji njihovih sukoba i svađa. Međutim, Marinkovićeva ističe da vrlo brzo uspeju da reše nesuglasice i nastave svoju vezu.

Pre ulaska na velelepno imanje, Car je za naš portal prokomentarisao odnos sa Majom Marinković i istakao da mu je ona pre ulaska dala značajne savete, da nisu u vezi već da su samo bliski prijatelji i da između njih nije bilo tuča već histerije.

Detaljnije pogledajte u videu:

Filip ima 28 godina, radio je kao obezbeđenje u klubovima i važio je za opasnog momka koji ima burnu prošlost u Hrvatskoj.

Za sebe je rekao da je crna ovca u porodici, jer je često znao da bude itekako problematičan i pravi razne nestašluke.

Filip Car
foto: Nemanja Nikolić

Pred ulazak u rijaliti istakao je za sebe da je “nepredvidiv” i da se od njega može očekivati svašta.

– Gledao bih da se neke loše stvari ne ponavljaju koje su bile prošle godine. Neke i moje reakcije, ljubavni i međuljudski odnosi. Ja sam temperementan, implusivan sam, ulazim ne razmišljajući u te ljubavne odnose i onda izađem iz rijalitija i bez honorara i povezivan sa nekim rijaliti vezama, a to mi je potrebno. – rekao je Filip ispred televizija Pink za vreme potpisivanja ugovora i snimanja profila.

(Espreso/Ermin Biberović)

Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar