Radio Balkanfox

“Zabranjeno nam je da uzimamo bakšiš”: Uraganke o finansijama, na nastupima imaju poseban zahtev


Pevačice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, članice grupe Hurricane, otkrile su šta zahtevaju od organizatora koncerata, a otkrile su da ne dobijaju bakšiš. 

Na našoj rajder listi uvek se nalazi samo hrana. Pošto najviše jedemo, nama uvek najviše hrane obezbede – rekle su one kroz smeh, a zatim su se osvrnule na priče da je cena njihovog nastupa naglo skočila nakon Evrovizije.

Kamo lepe sreće da je to istina, ali nije. Nećemo da pričamo o parama, kao ni o ceni našeg nastupa, ali zaista nije istina da smo preskupe – rekle su Uraganke, a zatim progovorile o bakšišu.

Ne dobijamo bakšiš na svirkama. Nude nam ga stalno, ali ga ne uzimamo jer nam je zabranjeno. Uredno ga vratimo, zahvalimo se i to je to – rekle su nam.

Njihovi su nastupi koncertnog karaktera, koncipirani su tako da osim pevačkog na sceni pružaju i vizuelni doživljaj, zbog čega ne pevaju na svadbenim veseljima. Ne kriju, međutim, da bi volele da dožive i to iskustvo.

- Pojavljujemo se na nekim rođendanima kao gošće iznenađenja. Na svadbena slavlja nas do sada niko nije zvao, ali ako se to promeni, rado ćemo ih ispoštovati - zaključile su Uraganke.

Fotografije članica grupe Hurricane sa učešća na Evroviziji u Roterdamu, pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar