Radio Balkanfox

“ZADRUGA 5” DONEĆE JOŠ JEDNU PROMENU Evo ko će voditi najgledaniji rijaliti program ove sezone, ekipa neće biti u istom sastavu!


Večeras počinje peta sezona rijaliti šou programa “Zadruga”, a bivša zadrugarka Ivana Šopić zvanično će biti nova voditeljka.

Naime, dobro uigrana ekipa voditelja ove sezone dobija i pojačanje.

Dušici Jakovljević, Milanu Miloševiću, Darku Tanasijeviću i Draganu Marinkoviću Maci priključuje se i Ivana Šopić, koja je na Red televiziji vodila emisiju “Pitam za druga”, a znanje je ispekla i u emisija “Narod pita” ovog leta, piše Pink.rs.

Ivana je otkrila da je oduševljena što joj je ekipa televizije Pink pružila šansu da učestvuje u ovako velikom projektu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Osećam se počastvovano što je upravo meni ukazana ta prilika, ne mislim da je to slučajno. Drago mi je što ću postati voditelj jednog takvog projekta koji je definitivno najgledaniji u Srbiji i regionu. Spremna sam, volim nove izazove. Ja sam kao mačka, uvek se dočekam na četiri noge i volim kada me bace u vatru, zato što se tada najbolje snalazim – rekla je Ivana.

Ona se zatim osvrnula i na novu sezonu “Zadruge” koja počinje večeras.

Mislim da će ovo biti najbolja sezona do sada, iako “Zadruga” svake sezone nadmaši samu sebe. Videla sam neke od učesnika, očekujem spektakl koji se najavljuje i drago mi je što će “Zadruga” imati ovakvu završnicu – govori Ivana.

BONUS VIDEO:

URAGANKE NAPRAVILE SPEKTAKL, SVE PRŠTALO OD ENERGIJE Progovorile o momcima i kolegama koje bi one poslale na Evroviziju!

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar