Radio Balkanfox

Zadruga 5 oborila sve rekorde gledanosti


Promo foto

Sinoć je počela jubilarna peta sezona najgledanijeg rijalitija “Zadruga”

 

Sinoć je počelo ono o čemu je region brujao prethodnih meseci – jubilarna peta sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima izazvala je nezapamćeno interesovanje gledalaca, koji su do ranih jutarnjih sati pratili uzbudljivu ceremoniju otvaranja. Sa „Zadrugom 5“, počela je i nova, 27. sezona na TV Pink, a ako je suditi po ovakvom početku, ovo će za najgledaniju komercijalnu televiziju biti i najuspešnija sezona do sada.

Promo foto

Veče je otvorio Ognjen Amidžić sa Željkom Mitrovićem i Nadicom Kamel pobednicom “Zadruge 4”!

 

Tokom devetočasnovnog živog programa, početak „Zadruge 5“ i ulazak novih zadrugara pratio je milionski auditorijum. U totalu, TV Pink i otvaranje „Zadruge 5“ pratilo je 33 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno neverovatnih 1.600.000 gledalaca, a najgledaniji rijaliti bio je dominantan i u ostalim kategorijama publike. Čak 40 odsto ženske populacije pratilo je početak nove sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a visok postotak zabeležen je i u kategorijama gledalaca od 18 do 49 godina, ženske publike od 18 do 49 godina, među publikom iz Beograda, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, kao i među urbanom populacijom.

Promo foto

Zadruga 5 je oborila sve rekorde gledanosti!

 

Da će „Zadruga 5“ biti najuzbudljivija sezona do sada, govori i činjenica da je TV Pink veći deo večeri tokom trajanja ceremonije otvaranja bila tri puta gledanija od Javnog servisa Srbije, a čak šest puta od drugoplasirane komercijalne televizije.

Promo foto

Tv Pink je sinoć tri puta bio gledaniji od Javnog servisa Srbije!

 

Veče je otvorio Ognjen Amidžić sa vlasnikom „Pink Media Group“ Željkom Mitrovićem i pobednicom „Zadruge 4“  Nadicom Kamel, a kroz ovu uzbudljivu noć gledaoce su vodili Dušica Jakovljević iz studija, Ivana Šopić koja je zadrugare dočekivala ispred palate Milenija, Milan Milošević iz Bele kuće, a Dragan Marinković Maca je nove učesnike stavljao na izazov koji nije viđen u prethodnim sezonama. Naime, svaki novi zadrugar morao je da nađe izlaz iz lavirinta, a oni sa najboljim vremenom dobili su priliku da uživaju u komforu na Rajskom ostrvu. Ali, ovo nije bilo jedino iznenađenje koje je produkcija pripremila – sinoć se u Belu kuću uselilo 59 takmičara, a ulazak Stefana Karića i Stanije Dobrojević šokirao je gledaoce, ali i medije.

Novi zadrugari pokazali su da su spremni za šou već u prvim satima boravka u Beloj kući  – dogodili su se prvi flertovi, ali i sukobi. A „Zadruga 5“ je tek počela. Šta će se sve događati tokom narednih 10 meseci i ko će od zadrugara pokazati najveću želju za pobedom, ko će dobiti titulu rijaliti igrača, između koga će se roditi ljubav, a između koga najžešći sukobi – saznaćete ako ostanete uz najgledaniji rijaliti na Balkanu „Zadruga 5“.

 

Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar