Radio Balkanfox

“Zadruga” dobija pojačanje: Bivša zadrugarka zvanično postaje voditeljka pete sezone


Početak “Zadruge 5” zakazan je za nedelju, 5 septembar u 21 čas na televiziji Pink, a ova sezona će dobiti još jednu voditeljku, bivšu zadrugarku Ivanu Šopić.

Naime, dobro uigrana ekipa voditelja ove sezone dobija i pojačanje. Dušici Jakovljević, Milanu Miloševiću, Darku Tanasijeviću i Draganu Marinkoviću Maci priključuje se i Ivana Šopić, koja je na Red televiziji vodila emisiju “Pitam za druga”, a znanje je ispekla i u emisija “Narod pita” ovog leta, piše Pink.rs.

Ivana je otkrila da je oduševljena što joj je ekipa televizije Pink pružila šansu da ulestvuje u ovako velikom projektu.

Osećam se počastvovano. što je upravo meni ukazana ta prilika, ne mislim da je to slučajno. Drago mi je što ću postati voditelj jednog takvog projekta koji je definitivno najgledaniji u Srbiji i regionu. Spremna sam, volim nove izazove. Ja sam kao mačka, uvek se dočekam na četiri noge i volim kada me bace u vatru, zato što se tada najbolje snalazim – rekla je Ivana.

Ona se zatim osvrnula i na novu sezonu "Zadruge" koja počinje sutra, 5, septembra.

- Mislim da će ovo biti najbolja sezona do sada, iako "Zadruga" svake sezone nadmaši samu sebe. Videla sam neke od učesnika, očekujem spektakl koji se najavljuje i drago mi je što će "Zadruga" imati ovakvu završnicu - govori Ivana.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar