Radio Balkanfox

Zadrugar će prvi put posle prevare da pogleda ženu u lice

Podelite ovu vest


instagram.com/nenad_aleksic_sha

Od sutra zvanično više nije supruga Nenada Aleksića…

Zadrugar Nenad Aleksić Ša sutra bi trebalo da se nađe pred sudom oči u oči s još uvek zakonitom suprugom Ivanom Aleksić.


Kako Srpski telegraf saznaje, nakon što su reperu nedavno u “Zadruzi” uručeni papiri o sporazumnom razvodu, Ša i njegova još uvek zakonita supruga Ivana Aleksić sutra imaju zakazano suočavanje.

– Nenad sutra izlazi iz Bele kuće da se suoči s Ivanom na sudu. To je trebalo da se desi još u sredu, ali je pomereno za danas. Njih dvoje će konačno da se nađu oči u oči pred zakonom i da pokušaju sporazumno da se razvedu – otkriva za naš list izvor blizak supružnicima, koji bi uskoro trebalo da postanu i zvanično bivši.

Kija se baš uoči sudskog ročišta tagovala s Ivanom na Fontani, gde su ona i Ša živeli, a gde je hteo da useli Taru

Mnogo se polemisalo oko toga da će Ivana reperu sve da uzme, a i on sam je kukao u rijalitiju da se plaši da će supruga da mu potroši sve pare s računa. Međutim, istina je da nju ne zanimaju njegove pare, koje ceo život skuplja na računu i ima pozamašnu sumu. Trenutno je zanima samo salon, koji je dobila od Nenada u braku, ali koji sama vodi i zarađuje od njega. Verovatno će na sudu doći do ravnopravne podele imovine, ako se slože oko sporazumnog razvoda, ali ono na čemu će Ivana sigurno insistirati je stan na Fontani, u kome su zajedno živeli i iz kog se nedavno iselila – tvrdi naš sagovornik.
prinscreen/instagram


Tara se svađa sa zadrugarima preko Instagrama


Nakon diskvalifikacije Tare Simov u “Zadruzi 4” sve vreme se komentariše njena veza sa Ša, a zadrugari su složni u mišljenju da ona nije toliko zaljubljena čim je svesno izazvala sopstvenu diskvalifikaciju i ostavila ga samog. Izlaganje Marka Janjuševića, ali i komentari Sandre Rešić izrevoltirali su Taru, pa im je odmah odbrusila putem Instagrama.


– To što se Janjuš sje*ao, ne znači da se sje*ao i Nenad. To teranje njega da se pokaje za mene, a očigledno se ne kaje, neće vam uspeti. I da me njegova porodica ne voli, meni je važno da me voli on, a sve ostalo će doći na svoje kad on izađe. Sandra Rešić je pokazala glumu na delu, može da ispriča i o mom životu šta zna, kad se već zaletela toliko. Pokazalo se ko su mi prijatelji – Paula, Jovana i Karić, osobe koje isto sve znaju, a ćute. Jedna velika sramota, gde su vam bila muda dok sam bila unutra? Miševi – isprozivala je bivše cimere putem društvene mreže.

Ovome u prilog govori i to što se prva pobednica “Zadruge” Kristina Kija Kockar za vikend, baš uoči sudskog ročišta, tagovala s Ivanom upravo na Fontani, gde se nalazi stan u kome je živela sa Ša. Mnogi su to protumačili kao provokaciju jer je Nenad molio porodicu da baš tu smesti Taru Simov. Međutim, porodica se oglušila na sve njegove molbe.
Printscreen/YouTube/Zadruga Official


Aleks: Pila sam tablete za svinje da smršam


Aleksandra Nikolić se slomila kada je Teodora Bilanović otkrila njenu tajnu da svakodnevno povraća, a zadrugari su je optužili da i to radi da bi privukla pažnju na sebe. Nenad Lazić Neca je s njom popričao o ovom problemu i tešio ju je da nije debela, već da je samo krupna i ima krupne kosti. Onda je ona odala za čim je sve posezala da bi smršala.


– Ja sam napolju doživela strašnu stvar, strašnu stvar i ugojila sam se. Kupila sam neke nelegalne tablete, malo jela, a to što sam jela, to sam povratila. Kupovala sam tablete za svinje. Tako sam od tih tableta i toga što sam povraća smršala osam kilograma. Skidala kilograme, bila top – otkrila je Aleks, dok su je zadrugari gledali u šoku.

Nenadov brat i roditelji su u korektnim odnosima s Ivanom, ali ne mogu protiv njega. On je njihov i prihvatiće ga takvog kakav je. Ipak, niko od njih ne želi kontakt s Tarom i u tome su baš isključivi – zaključuje izvor Srpskog telegrafa.

Izvor:Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar