Radio Balkanfox

ZAKUCAVANJE ZA KRAJ! Marko slikovito objasnio zbog čega će u inat Sanji i Janjušu preći na Marijanu Zonjić, pa dobio APLAUZ od strane zadrugara! (VIDE


Sve je zasmejao!

Na samom kraju porodičnog sastanka, zadrugarima se obratio Marko Osmakčić, koji je ispričao svoju priču o prestanku muvanja sa Sanjom Grujić i o tome kako je odlučio da će preći da muva Marijanu Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ste zamerali da ne mogu da podnesem kritiku. Ja mogu, kao ono što je rekao Car. Ali kad čujem neku kritiku, a osećam da se krije frustracija iza, ja to ne mogu. Što se ovako tiče konflikata, imao sam sa Dalilom i Dejanom na nominacijama, ja sam se sutradan ohladio. Što se tiče osoba, Sanja mi je bila draga. Došla je Viki, svastika u izolaciji, ja u izolaciji. I onda je Sanja pobesnela kao što sam je kulirao na bazenu, malo sam flertovao sa Viki, malo se mazio sa Mimom. I šta se dešava, juče naveče, ja nisam znao u kom sam statusu sa Sanjom. Janjuš je bio u sobi, on je meni dobronamerno rekao da je sa svakom drugar. I kao on je dobar drugar, ne muva nijednu devojku. Onda je došla Sanja sa Đoletom, Đole je pričao sa mnom, zavodio, a Sanja je ušla u izolaciju kod Janjuša. I sada, poljubili su se na blic, Viki je bila očevidac. ja sam počeo da razmišljam, da li je to stvarno zbog toga što joj se sviđa Janjuš, da li je kadar ili hoće mene da napravi ljubomornim. Meni je tu malo pala u očima. Ja nju nikad nisam pravio ljubomornom namerno. Ja sam to prihvatio, ako joj je Janjuš drag, nega radi to. Ali sam ja skontao onda da je meni Marijana draga – pričao je Marko.

Marko je dobio aplauz na kraju svog izlaganja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar