Radio Balkanfox

ZAVRŠEN “MUSIC WEEK FESTIVAL” Ovi nastupi će se još dugo prepričavatiTreći po redu Belgrade Music Week festival uspešno je završen! Natupi najvećih regionalnih pop, trap i hip-hop zvezda na Ušću još dugo će se prepričavati, i pamtiti energija koju su izvođači i publika razmenili posle puno vremena.

Zvezde nisu krile uzbuđenje u izjavama pre i posle posle nastupa, a emocija publike nije izostala: dve festivalske večeri pokazale su koliko su muzika i zabava nedostajale svima u prethodnom periodu.

Poznat po vrhunskoj produkciji, Music Week festival i ovog puta nadmašio je i svoja prethodna izdanja. Na impozantnoj festivalskoj bini na Ušću, širokoj 20m i dugačkoj 14 metara, nastupili su: Cobi, Senida, Lexington, Vojaž, Edita, Gazda Paja, Angellina i mnogi drugi.

Cobi, Angellina i Tara premijerno su izveli svoje nove pesme pred beogradskom publikom na Ušću, a Cobiju je na bini uručeno i jedno priznanje – nagrada HIT Music Week 2021, koju su mu dodelili slušaoci HIT fm radija za pesmu Leto je.

Završnicu Music Week-a obeležio je nastup evrovizijske senzacije Hurricane, a letnja festivalska sezona u Beogradu uspešno je okončana.

Kakva je atmosfera vladala na ovogodišnjem Belgrade Music Week-u pogledajte u galeriji.

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar