ZAVRŠENA PREMIJERA FILMA BOŽIJI ČOVEK Jedna scena je prikovala gledaoce za platno - Oglasio se patrijarh Porfirije (VIDEO)
Alo!Kristijana Ćaćić


 

Premijeri filma je prisustvovao i patrijah srpski Porfirije.

Jelena Popović je nakon projekcije zahvalila patrijahu i publici koja je prisustvovala premijeri filma.

“Moj život je na neki način vezan za ovaj film. Nakon 18 godina boravka u Americi vratila sam se u Grčku i okrenula veri..Otvorio mi se put da napravim duhovni film o svetom Nektariju kao pravi dar od boga. Film je imao prepreka da se snimi, jer je o istinskoj veri” kazala je Popović.

TV Hram/printscreen

 

Glavne uloge u veoma emotivnom, potresnom i snažnom filmu nose izvanredan grčki glumac Aris Servetalis i ruski dramski umetnik Aleksandar Saša Petrov, srpskoj publici poznat pre svega iz romantično-sportskog filma „Led“, gde je igrao i naš Miloš Biković.

Epizodnu ulogu u „Božijem čoveku“ ima i holivudski glumac Miki Rurk u veoma efektnoj i nadahnutoj interpretaciji.

Biografska drama duhovne tematike, iako na prvi pogled deluje kao nekomercijalni projekat, zabeležila je neverovatne uspehe u Grčkoj, gde se nalazi duže od mesec dana na prvom mestu u bioskopima, sa više od 300.000 gledalaca.

Težak život Svetog Nektarija Eginskog iz Grčke bio je praćen učestalim progonima, što ga je sve više osnaživalo, umesto da ga slomi, kako su se mnogi nadali i želeli.


>

Kristijana Ćaćić

Kristijana Ćaćić


>

Kristijana Ćaćić

Kristijana Ćaćić


>

Kristijana Ćaćić

Kristijana Ćaćić