Radio Balkanfox

Zbog ćerki, popularna glumica završila u zatvoru!

Podelite ovu vest

Glumica Lori Lohlin osuđena je na dva meseca zbog podmićivanja fakulteta da prime njene dve ćerke, a javnost je revoltirana. Kako kažu, ta kazna je sprdnja, a po njima, Lori i njen muž Mosimo Đianuli iznenada su se izjasnili krivim kako bi iskoristili situaciju nastalu zbog pandemije koronavirusa.

Pretilo im je 40 godina iza rešetaka jer su platili pola miliona dolara kako bi se njihove ćerke Olivija Džejd i Izabela upisale na fakultet kao veslačice, iako nijedna od njih dve nikad nije veslala.
Uhapšeni su u martu 2019. sa još 50 roditelja, među kojima je i Lorina koleginica Felisiti Hafman.
Nakon što su mesecima tvrdili da su nevini i da su verovali da je pola miliona dolara otišlo u humanitarne svrhe, Lori i Mosimo odjednom su prošle srede promenili svoj iskaz i priznali krivicu.
Lori će odslužiti dva meseca u zatvoru i platiti 150 hiljada dolara kazne, dok će Mosimo u zatvoru biti pet meseci. Sudija još mora da potvrdi te kazne, a zasad nije zakazano saslušanje.
Vilijam Trak, advokat slavnog para, odbio je da komentariše presude.
Tviter je pun komentara zgroženih Amerikanaca koji su uvereni da je presuda dokaz privilegija bogatih i slavnih.

Obe ćerke su posle skandala su napustile fakultet. Olivija Džejd, koja je bila uspešna influenserka, na neko vreme je nestala sa društvenih mreža, ali u međuvremenu se vratila.

Felisiti Hafman ranije je osuđena na svega 14 dana u zatvoru jer je platila 15 hiljada dolara da se njenoj ćerki popravi rezultat SAT testa.

Izvor: Alo!
Izvor:Svet Poznatih

Radio Balkanfox

Dodaj komentar