Radio Balkanfox

ZBOG LJUBAVI NAPUSTILA SRBIJU! Anja zbog Baka Praseta promenila MESTO STANOVANJA, evo kako se provode u Holandiji! (FOTO)

Baka je na svom Instagram profilu podelio fotografije iz Amsterdama, na kojima pozira upravo sa njom.

Njih dvoje na fotografijama su bili nasmejani i zagrljeni.

Inače, Anja je takođe influenserka, mada se na svojim društvenim mrežama već neko vreme nije oglašavala. Ona je danas podelila fotografiju koji je podelio i njen dečko, a prethodno je objavila poslednju fotku pre sedam dana, dok videa na njenom Jutjub kanalu nije bilo 2 nedelje.

Printscreen You Tube

Baka Prase

Bogdan se povodom svog preseljenja u Holandiju, oglasio i na svom Jutjub kanalu, gde je rekao zbog čega je to učinio.

Otišao sam iz Srbije, vrlo verovatno trajno. Jednostavno nisam mogao da se nosim sa tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se starn ovde sređuje živim kod mame i tate – rekao je Baka i dodao:

Printscreen You Tube

Bogdan i Anja

Nisam više mogao da se nosim sa tim. Gde god idem ljudi me gledaju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo žele da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje da bude. Nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati za Jutjub. Ne osećam se više kao da želim da snimam, drugo moram da počnem da radim neki posao običan i da zaradim za život ovde, pošto je ovde živeti skupo. Neću snimati za Jutjub jer mi oduzima mnogo vremena, jer ne zarađujem ništa zbog toga što više nemam ni sponzore, nikakvu zaradu, ni monetizaciju sve mi je ukinuto.
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar