Radio Balkanfox

ZBOG NJE JE NASTAO CEO SUKOB! Nina Đogani se oglasila – MARKO SVE LAŽE! Napljuvala MILJKOVIĆA i otkrila ISTINU!

Podelite ovu vest

Netrpeljivost Anabele Atijas i Marka Miljković je svakim danom sve vidljivija, a nakon što je Marko izneo oštre optužbe na pevačicin račun rekavši da je ona nemarna majka, kao i da je ćerku Ninu, Luninu mlađu sestru, često zanemarivala i ostavljala bez para, oglasila se i sama Nina.

MARKO NASRNUO NA ANABELU! Demonstrira SILU – skočio preko stola na nju, pa udario i na LUNU! (VIDEO)

Miljković je istakao i kako joj je on lično nosio novac, a sada Nina Đogani je razrešila situaciju. Kako Nina kaže, sve što je Marko izneo je apsolutna neistina.

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Marko laže! Moja mama mene nikad ne bi ostavila bez para, te pare koje je Marko meni doneo jesu pare koje je ona ostavila kod Ilije Pečenice da mi se donesu. Nisam znala kako da mi ih neko donese. To nisu Markove pare, ja sam Lunu zamolila da mi se te pare donesu i ona je poslala Marka. To su te pare koje je mama ostavila za mene i koje je on meni doneo – rekla je Nina i dodala:

JAVNO TE SE ODRIČEM – TI SI ZA MENE MRTVA! Anabela urlala – OVA DEVOJKA VIŠE NIJE MOJA ĆERKA! Zar ovako MAJKA svojoj ćerki?! (VIDEO)

Slušam Marka i ne mogu da verujem šta priča! Sve je totalna laž! Mama mene nikad ne bi ostavila bez para, ona i kad ide put ostavi mi novac i za hranu i za sve ostalo, tako da je to jedna totalna laž što on priča. Samo taj jedan put mi je doneo novac koji je ona ostavila i on nema prava da joj prebacuje ništa. Moja mama to od njega nije zaslužila, treba da pokaže bar malo poštovanja prema njoj! – istakla je Nina Đogani.

Najnovije vesti iz “Zadruge” čitajte OVDE.
Izvor:Informer

Radio Balkanfox

Dodaj komentar