Radio Balkanfox

Zbog njih su holivudske face pale u zaborav: Ovo su turski frajeri za kojima su Srpkinje “odlepile”


Planetarno poznati glumci uvek su imali armije fanova u svakom delu sveta, a nekadašnje najpopularnije face, poput Džordža Klunija, Breda Pita i Leonarda Dikaprija, zamenili su turski zavodnici.

Popularizacijom turskih serija u našem regionu stigle su i nove zvezde. Prvi glumac koji je osetio slavu u Srbiji je Halit Ergenč, glumio je u seriji “1001 noć”, popularnije nazivanoj Šeherezada.

Ipak, najveći uspeh doživeo je ulogom Sultana Sulejmana u seriji “Sulejman veličanstveni“, koja se emitovala 2014. godine.

Istom serijom van granica Turske proslavio se glumac Burak Ozdživit, koji je u tom ostvarenju igrao Bali-bega, za kojim su žene “sekle vene”.

Koliko su popularni, Halit i Burak shvatili su kada su prvi put obišli srpsku prestonicu.

I dok je Halitov dolazak bio pod velom tajne, Burak se susreo sa armijom fanova, koja nije krila uzbuđenje što ga vidi.

Nekoliko godina kasnije, turska glumačka scena dobila je novu zvezdu, Džana Jamana.

Jaman se na srpskim TV kanalima pojavio 2018. godine, kada je sa emitovanjem krenula serija "Erkenci kuş" tojest "Ptica ranoranilica".

Nakon toga, svaki sledeći projekat u kojem je on učestvovao obarao je rekorde gledanosti, a zgodni Jaman karijeru je proširio i na Italiju, gde trenutno živi i zabavlja se sa italijanskom novinarkom Diletom Leotom.

Jaman je zbog saradnje sa jednim modnim brendom pre nekoliko dana posetio Beograd, a od fanova nije mogao da se "odbrani".

Osim toga, turski zavodnik uživao je i u čarima noćnog provoda u Srbiji, čime je bio oduševljen.

Kako izgledaju najpopularniji turski glumci, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar