Radio Balkanfox
“Želeo bih da sam čaša šampanjca u tvojoj ruci!”

“Želeo bih da sam čaša šampanjca u tvojoj ruci!”


MANEKENKA HOT BIKINIJEM ZAPALILA MAJAMI, PA ODVEZALA GORNJI DEO: "Želeo bih da sam čaša šampanjca u tvojoj ruci!"

Iva Kovačević, Foto: Instagram printscreen/youcancallmestacy

Manekenka Iva Kovačević dočekala je Novu godinu u crnom bikiniju, pored bazena u Majamiju, a fotografije koje je podelila na svom Instagram profilu oduševile su njene obožavaoce koji su počeli da komentarišu Ivinu figuru, a samo neki od komentra su bili: “Želeo bih da sam čaša šampanjca u tvojoj ruci”.

Hrvatska manekekna je ispratila 2021. godinu na jednom krovu u Majamiju. Na sebi je imala crni bikini, koji je u jednom trenutku odvezala, pa je svoje velike grudi pridržavala rukom dok ju je neposznata osoba fotografisala.

Na stolu pored ležaljke na kojoj je Iva pozirala, nalazila se boca šampanjca, dve čaše i crni rajf na kome je pisalo “Srećna Nova godina”.

Iva ima zavidnu manekensku karijeru u Americi, a takođe je popularna na Instagramu, gde je prati preko deset hiljada ljudi, a svoje obožavaoce često zna da “počasti” provokativnim fotografijama. Tako je nedavno podelila fotografije iz Las Vegasa na kojima je pozirala sa manekenkom Džulisom Nil. Za tu priliku na sebi je imala dužu crvenu haljinu koja je istakla sve njene obline.

Bonus video:

Espreso čestitke: Vera Matović

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)

Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE