Radio Balkanfox
Želim troje dece, iz svakog braka po jedno!

Želim troje dece, iz svakog braka po jedno!

Godinu za nama Jovani Jeremić svakako je obeležio razvod od supruga Vojislava Miloševića, sa kojim je bila u braku od 2018. godine. Popularnoj voditeljki rastanak nije teško pao, s obzirom da to smatra najispravnijom odlukom.

– Nije mi bilo teško da presečem jer sam se dugo preispitivala i razmišljala o tome. Veoma sam racionalna žena, ali sam i puna ljubavi. U životu ću uvek ići za emocijama, ali kada ljubav nestane, neću ostati u tom odnosu. Ostaću prijatelj s muškarcem kojeg sam volela i neću ga povrediti – kaže Jovana za Alo i otkriva kako njena ćerkca Lea podnosi to što više ne živi sa tatom.

ATAImages/ A.A.

Jovana Jeremić

– Ona će biti najsrećnije dete jer ima Voju kao oca, a i ima majku koja je megacar. Po nju je bolje da bude dete razvedenih roditelja nego da bude tamo gde je lažan i nesrećan brak.

Govoreći o razvodu i braku, Jovana je otkrila i kakvog muškarca priželjkuje u budućnosti, te rekla da bi se rado udala po drugi put, ali i treći.

ATAImages/ A.A.

Jovana Jeremić

– Gazda! To je tip muškarca s kakvim želim da budem u budućnosti. Dug je život! Ko kaže da moram da imam samo jedan brak?! Bez tri ništa! Svetska sam žena, a takve su imale minimum dva braka. Želim troje dece, iz svakog braka po jedno i svakog svog muža ću voleti kao kralja. A kada budem pravila slavlje, pozvaću svu trojicu i decu i pravićemo žurke – kaže Jeremićeva koja ne krije da već u 2022. godini priželjkuje novu ljubav.

– U novu 2022. godinu želim da uđem s nekim sa kim ću da putujem, da uživam i da mu pružim puno ljubavi. Želim partnera koji može da me prati.

Bonus video:

24sedam TV

 

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar