Radio Balkanfox

Zemljani horoskopski znaci kriju mnoge tajne – ovih 8 stvari o njima sigurno NISTE ZNALI! | Najnovije vesti


horoskop

Foto: Profimedia

Dobro obratite pažnju…

Znaci zemlje – Bik, Devica i Jarac su poznati po tome što su više u harmoniji sa fizičkom stvarnošću. Oni imaju neverovatnu sposobnost da iskoriste materijalne predmete i time poboljšaju svet. U nastavku ćemo navesti specifične karakteristike vezane za zemljane znakove.

Trik za savršene OBRVE koji ćeš obožavati – sve što ti treba je jedna lepljiva trakica! (VIDEO)

Trik za savršene OBRVE koji ćeš obožavati – sve što ti treba je jedna lepljiva trakica! (VIDEO)

KAO MALI KALIMERO: Ovi horoskopski znaci uvek misle da je “nepravda sveta” usmerena na njih!

KAO MALI KALIMERO: Ovi horoskopski znaci uvek misle da je “nepravda sveta” usmerena na njih!

PREPOZNAJ GA ODMAH: Ova tri tipa muškaraca najčešće VARAJU!

PREPOZNAJ GA ODMAH: Ova tri tipa muškaraca najčešće VARAJU!

1. Oni su strpljiva bića
Uprkos njihovoj hladnoj i strogoj pojavi, zemljani znaci su zapravo strpljivi ljudi. Poseduju beskrajno strpljenje i vole da čekaju prave ljude u svom životu. Ono što je sigurno je da nikad ne odustaju- čak i onda kada bi trebalo.

2. Oni su veliki hedonsiti
Zemljani znaci vole da užvaju u dobroj hrani, lepom spa centru i lepom poklonu. Takođe vole da se razbacuju. Oni definitivno obožavaju luksuz.

3. Oni su praktični i ravnopravni
Zemljani znakovi se povezuju sa svetom na osnovu njihovih pet čula. Ako ne čuju, ne vide, ne osaćaju, ne mogu da okuse i dodirnu, velike su šanse da neće moći dobro da razumeju svet oko njih. Zato oni veruju da ne žive sa glavom u oblacima već sa nogama na zemlji.

4. Vole da imaju raspored i da se drže istog
Liste, spiskovi i još spiskova. Zemljani znaci vole da organizuju sebi vreme i da znaju šta treba da urade do kraja dana. Kada iščekiraju sve sa liste mogu opušteno da sednu da uživaju u plodovima svog rada.

5. Imaju oštro oko za detalje
Iako se smatraju kritičnim bićima, to je samo zato što imaju dobro oko za detalje. Sa takvim očima teško je zanemariti detalje.

6. Zemljani znakovi su odlični u komunikaciji sa drugim ljudima
Kada god treba sa nekim da popričate uvek možete računati na to da će zemljani znak biti tu da vas sasluša. Ono što je još važno je da njihova ljubav prema komunikaciji uključuje razgovore i slušanje u jednakoj količini. Ali budite sigurni da će zemljani prijatelj uvek biti tu ako vam treba rame za plakanje.

7. Oni imaju sposobnost da brzo odreaguju
Oni su veoma brzi i orijentisani ka onome što je važno, i to im pomaže da u odlučujućim situacijama donesu prave odluke.

8. Jednom kada formiraju mišljenje, teško da će ga ikad promeniti
Iako ne donose brzo sud o drugim ljudima, kada zemljani znak potpiše mišljenje o drugoj osobi, sigurno ga neće promeniti. Bez obzira na to šta druga osoba radi ili priča, zemljani znak ostaje pri svom stavu.


SrbijaDanas

radiobalkanfox

Dodaj komentar