Radio Balkanfox

Zendaja u tajnosti snimila film u karantinu

Podelite ovu vest

Glumica i pevačica i jedna od najvećih zvezda svoje generacije, Zendaja, objavila je na društvenim mrežama da glumi u novom filmu “Malkolm i Meri”, zajedno sa kolegom Džonom Dejvidom Vašingtonom. Iako je zaplet filma još uvek nepoznat, “Deadline” prenosi kako je reč o fabuli sličnoj onoj koju smo videli u filmu “Priča o braku”.

PROČITAJTE JOŠ

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je film nastao usred pandemije koronavirusa i tokom karantina.

Čitavo snimanje obavljeno je od 17. juna do 2. jula na privatnom imanju u Monterej okrugu u Kaliforniji, u kome je cela ekipa imala dovoljno prostora, mogla je da se distancira od sveta, ali i ispoštuje sve mere zaštite i bezbednosti.

Scenario za film napisan je samo za šest dana, a njegov autor, Sem Levinson, ista je osoba koja potpisuje i seriju “Euforija”, u kojoj je Zendaju prošle godine upoznala i publika koja inače ne gleda Diznijeve kanale.

Zendaja ga je, navodno, zamolila da napiše film za nju sada kada je priprema druge sezone “Euforije” odložena.

Džon Dejvid Vašington dobio je ulogu jer ga je Levinson sve vreme zamišljao kao idealnog Zendajinog partnera. Kako bi osigurali bezbednost svih članova tima, pre snimanja su svi proveli dve nedelje u karantinu na pomenutoj lokaciji. Dok poslednja klapa nije pala, nikome nije bilo dozvoljeno da napusti mesto.

Temperatura im je merena dva puta dnevno, vežbali su na otvorenom prostoru, nosili maske, a jela im je spremao kuvar koji je takođe sa njima bio u karantinu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.
NovaS

Radio Balkanfox

Dodaj komentar