Radio Balkanfox

ŽESTOK SUKOB U ZADRUZI! Bane Đokić NASRNUO na Miljanu, pa IZNEO ŠOK DETALJE IZ ETNO SELA u kojem je Kulićka ŽIVELA SA ZOLOM!


youtube.com/Zadruga Official

Bane u sukobu sa Miljianom

 

Tokom današnje raspodale bužeta Miljana Kulić i Olja Vampirica došle su u sukob tokom komentarisanja podele budžeta, jer joj je Vampirica zamerila način na koji se bori u rijalitiju i istakla da ona neće ići njenim stopama.

Kulićeva je potom održala govor.

– Ja sam došla u zabavno-humoristički program, videćeš kako će ta tvoja humanost na kraju, kad ostaneš bez osnovnih namirnica. Ja sam naučila važnu životnu lekciju, da sebi budem na prvom mestu, da bi me i drugi cenili – svađala se Miljana.

youtube.com/Zadruga Official

Olja Vampirica i Miljana Kulić u sukobu…

 – Ti si rekla da si u zabavno-humorističnom programu, misliš da si zabavna? Meni nisi –  odbrusila joj je Vampirica.

Ja sam dokazala da li sam zabavna, a ti verovatno nisi ovde ušla samo da se slikaš. Na koji ćeš se ti način izboriti? – pitala ju je Miljana.

youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Olja Vampirica

 – To je već moj problem, ja se ovde neću svađati, niti ratovati, treba se poštovati –  nastavljala je Olja.

 – Ja sam kulturna napolju, u rijalitiju nisam. To zovi Mišela Gvozdenovića, pa glumite kulturu negde drugo. Zbog svoje kulture i finoće ćeš spavati na kauču – poručila joj je Kulićeva.

youtube.com/Zadruga Official

Bane u sukobu sa Miljianom

Zatim se u svađu umešao i Bane Đokić, koji joj je prišao, a Miljana ga je upozoravala da joj se ne unosi u facu.

 – Klošarko, pobegla si iz sela i ostavila neplaćen račun, molila si da te kriju od novinara i živela sa Zolom! Molila si sve, moja tetka te je krila –  vikao je Bane.

– Tvoj otac je želeo mene da “šiša” za spavanje. Sve je počelo od Zole, koliko smo vam samo napravili para, reklama, svi su dolazili tamo da se slikaju, došao si da se nakačiš na mene, pisao si mi poruke da si moj fan i da me voliš –  uzvratila je Miljana.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar