Radio Balkanfox

ŽESTOKA SVAĐA BIVŠIH PARTNERA U EMISIJI! Mateja otkrio zašto ne komunicira sa Anđelom, pa jasno stavio do znanja da POMIRENJE ne dolazi u obzir! Zadru


Priznala je da joj se i dalje dopada!

Sandra Rešić i Bane Čolak zatim su ugostili Mateju Matijević u radio-emisiji “Amnezija”, a pre toga su domaćini uključili gledateljku, koja je podržala Dejana Dragojevića. Jovana Tomić Matora iznenadila je voditelje i obradovala ih jednim obrokom:

Foto: TV Pink Printscreen

Bane, ja sam ti rekla da ne želim da me povezujete sa bilo kim, čak ni u šali. Meni to nije šala, možda mi se neko dopada, a vi mi kvarite – upala je Sanja u emisiju zbog “uključenja”.

Mateja, sinoć si se opustio i dao po gasu. Da li se sinoć desilo nešto što želiš da nam kažeš? – pitao je Bane Mateju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ne, to je bilo prepucavanje Ane Spasojević i mene, kada je ona aludirala da se meni sviđa Sanja. Trenutno ne postoji devojka sa kojom bih bio, definitivno ne postoji šansa ni da se Anđela i ja pomirimo, mi trenutno ne razgovaramo – rekao je Mateja.

Ne, on je prosuo jaja u moju kesu sa hranom, posle je prosuto njegovo ulje, pa sam ja odmah reagovala. Nas dvoje nismo u budžetu već deset dana. Ja sam prva rekla da ne želim biti ni sa jednim dečkom više, ali kazaću da mi se sviđa i dalje, ja sam iskrena – objasnila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video – prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar