Radio Balkanfox

ŽIVI KAO PODSTANAR Ovo su detalji iz stana Vesne Dedić, pogledajte kako izgleda i njen omiljeni kutak u domu


Voditeljka Vesna Dedić već dvadeset godina je gost u mnogim domovima širom Balkana. Kroz njenu “Balkansku ulicu” prošlo je više od 1.000 gostiju, koji su bez zadrške pričali i o momentima sreće, ali i o trenucima najveće tuge. Međutim, javnosti je malo poznato kako izgleda dom poznate voditeljke.

Vesna DedićFoto: Instagram / Instagram

Vesna Dedić

Vesna je dugi niz godina živela u ulici Vojvode Stepe, a onda je pre oko godinu dana odlučila da proda stan u pomenutoj ulici i preseli se na Zvezdaru.

Vesna DedićFoto: Instagram / Instagram

Vesna Dedić

Na njenim društvenim mrežama, gde sa svojim pratiocima otvoreno komunicira o svemu, može se videti mnogo toga, ali retko kad dom u kom se opušta daleko od kamera.

Oazu mira na Lionu, u kojoj živi kao podstanar, Vesna čuva samo za sebe, a izuzev jedne fotografije na kojoj se vidi prostrana garnitura koja krasi njen dnevni boravak, njen dom je do danas za javnost bio potpuno zatvoren.

Vesna DedićFoto: Instagram / Instagram

Vesna Dedić

Ipak, sada je odlučila da svojim pratiocima pokaže svoj omiljeni kutak u stanu – terasu na kojoj, sa pogledom na beogradsku vrevu, često pronalazi inspiraciju za svoje romane.

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar