Radio Balkanfox

ZNA SE KOME JA IDEM, A NJOJ NEKA JE BOG U POMOĆ: Janjuš odbio da komentariše Čorbu, iskritikovao zadrugare što daju Maji MOTIVACIJU da pravi HAOS, pa

Podelite ovu vest


Odlučio da progovori.

U toku su nominacije, a zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe, koje je za potrčke ove nedelje odabrala Aleksandra Nikolić. Nakon Miljane Kulić, svoje mišljenje izneo je Branislav Radonić Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću držati govore kao na dodeli Oskara, kratko ću. Čorba i ja imamo korektan odnos, imali smo jedan konflikt kada se nešto našalio, a ja nisam razumeo. Javi mi se ujutru kada kuvamo kafu. O Maji više ne mogu da pričam, gotivim je, drugarica mi je odavno, ume da bude zabavna i nenormalna, to je ona… Šaljem Čorbu, Maju ću ostaviti – istakao je Brendon.

Po čemu je Maja duhovita, zabavna? – pitao je voditelj Maca.

Ima te svoje momente ludila, ponaša se kao dečak u pubertetu, pa se pretvori u damu… Te scene sa Janjušem mi nisu smešne, kad hoće da ga grebe, udavi. Nesvakidašnja je u svakom pogledu – odgovorio je Radonić, a zatim je ustao Janjuš:

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima. Čorbu neću komentarisati, već sam rekao. Maju ću da komentarišem. Verujem da je svima zabavna, simpatična, zanimljiva, to meni nije ništa smešno… Jeste simpatična kada ne radi ništa šta ste vi naveli. Treba da bude totalno drugačija… Svako će navesti da mu je simpatična, tako će ići od osobe do osobe… Tako je ohrabruju da isto radi do kraja i napolju… To ne valja ništa, kao što sam joj sto puta govorio. Ona će uvek druge poslušati, druge će slušati i dok nije ovde… Ne znam koliko će se to isplatiti u životu. Dobar si kada joj povlađuješ. Šta god da joj kažeš će uraditi, ne razmišlja da li valja ili ne valja – krenuo je Janjuš.

Što se našeg odnosa tiče, ništa nije ispoštovala što je trebalo. Da je razmišljala, nikad ne bi bila nominovana sa drugim muškarcem, bila je nominovana sa tri. Jedine dobre osobine koje poseduje su da je dobra i da ima dobru dušu, a vi je hvalite da je ekstra, super, da radi odlično. Ona ima dobru dušu, ali sve ostalo je katastrofa. Tako ste je navlačili. Doći će joj možda u glavu jednog dana, ali tada će biti kasno. Mučan je odnos ovde od kada se spajamo, sve što sam uradio, nekad mi nije žao, nekad jeste… Sto puta sam rekao, neću svaljivati krivicu na bilo koga, samo na sebe, ja sam to dopustio. Nas odnoć neće biti nikakav… Niti smo jedno za drugo, niti ćemo biti jedno za drugo. Najbolje je da se raziđemo kao što smo se razišli. Ovo što se dešava u poslednih par dana to nije ni 2% što se dešavalo u prošlih godinu dana. Još gore! – nastavio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim ucveljena je zbog nekih stvari koje je gledala na svadbi, jako joj je teško, baš mi je jako žao što sam je povredio. Sam sam kriv. Neću puno dužiti, ostalo je još dva i po meseca. Zna se gde i kako i kome idem kad izađem, a njoj neka je Bog upomoć kao ženskoj osobi… Kako je do sada živela, neće dobro završiti. Nju ne bih poslao nikada, tako da neću ni ovaj put – istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.Izvor:Pink

Radio Balkanfox

Dodaj komentar