Radio Balkanfox

“Znam da nisam još za fotku sa jahte”


Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je počela da vodi borbu sa kilogramima i odlučila da izgubi čak 50. Ona je, kako kaže, tek na pola puta do konačnog cilja i tvrdi da je to rezultat velikog rada, odricanja, ali i psihičkih lomova s kojima je uspela da se izbori i nastavi ka cilju.

Sada je na svom Instagram profilu objavila fotku sa jahte u kupaćem kostimu uz opis:

– Ćao ovo sam ja, Nata. Nije tako teško i strašno kao što sam mislila. Skinula sam preko 20 kg i znam da nisam još za “fotku sa jahte” ali morala sam. Jeste da sam imala čitav tim koji mi pomaže, ali verujte mi snaga je samo u nama samima. I ide lako. Došla sam do velikih saznanja i otkrila sam tajne koje ću podeliti sa vama. Zahvalana sam svima koje sam srela na tom putu. Tek sam na pola puta, planiram da se istopim. Ono što je najvažnije je da pucam od zdravlja, snage i energije. Voli vas vaša Nata (i da ako mogu opet dodam samo: mnogo više volim da vozim brod nego da se kerebečim po pramcima, palubama…), napisala je Nataša.

Ubrzo su ispod njene fotografije usledile poruke žena koje su joj dale podršku na ovom putu mršavljenja: “Genijalna kao i uvek”, “Koliko si ti neiskompleksirana javna ličnost, a moram reći da smo te jednako voleli i sa onih 20 kg”, “Kakva riba. Brzo nam podeli tajne mršavljena”, “Kapa do poda lepa Nato. Baš tako izgleda žena bez filtera opranih u 100 voda”…

VIDEO:Nataša Aksentijević imitira blogerke

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar