Radio Balkanfox

ZORANAH POKAZALA NOVE GRUDI ŠESTICE! Blogerka do detalja pričala o OPERACIJI, pa otkrila: Izgledale su kao da su PALE OD DOJENJA!

Podelite ovu vest


Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah nedavno se podvrgla operaciji grudi po drugi put. 

Ona je o svojoj korekciji otvoreno govorila o svojim grudima i hiruškom zahvatu. 

– I dalje čekam da poprime pravi oblik. Kačila sam fotografije grudi odmah nakon operacije gde su bile jako natečene. Bila je gomila komentara: ”Zašto su ti trebale tolike grudi? Nije ti to trebalo!” – započela je Zorana.

Zorana Jovanović
foto: Pritnscreen

Budući da je prvu korekciju grudi izvršila na svoju ruku i nije slušala savete lekara koji su govorili da treba da stavi veće, posle 4 meseca je naišla na komplikacije.

Zorana Jovanović
foto: Pritnscreen

– Moje grudi su totalno pale… Bukvalno su izgledale kao moje prirodne, koje su pale zbog dojenja. Meni se taj izgled nije dopao, iako su prva 4 meseca izgledale dobro. One su bile tehnički dobro odrađene, savršene, ali na kraju dana to nije bilo ono što sam ja želela – dodala je blogerka.

Drugi put je poslušala savete doktora i, kako kaže, zadovoljna je.

Zorana Jovanović
foto: Pritnscreen

– Na kraju smo stavili 600 kubika. Kada kažete 600 kubika meni eksplodira glava. Mislila sam da će izgledati mnogo veće, ali odlične su – dodaje Jovanovićeva.

Za kraj je poslala poučnu poruku svim devojkama koje se odluče na sličan korak.

– Ne možete da želite nešto u odnosu na to šta druga osoba ima, jer svako telo je drugačije. I moj najpametniji savet je da poslušate doktora – završila je ona.

Zorana Jovanović
foto: Pritnscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.


KurirIzvor:Kurir

Radio Balkanfox

Dodaj komentar