Radio Balkanfox

Zorannah novom fotkom iznervirala pratioce: “Jedna normalna noga, a druga kao dve, strašno!”


Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah redovno privlači pažnju izgledom, a posebno kada fotografije sređuje u aplikacijama kao što je Fotošop.

Naime, ovoga pzta njeni pratioci su na prvi pogled videli grešku koju je napravila prilikom obrade foptografije, te su na društvenim mrežama odmah krenuli da je kritikuju.

Jovanovićeva je neretko na meti oštrih kritika zbog velikih grešaka u fotošopu, a sada je objavila fotografiju sa plaže koja je mnoge iznervirala.

Naime, Jovanovićeva je otišla na odmor, a ono što su primetili njeni pratioci jeste da je toliko izdeformisala telo, da je koleno potpuno obrisala, te su joj noge imale vrlo čudan oblik. Neki su primetili i da sa kupaćim gaćicama nešto nije u redu.

"Ne razumem da li ljudi pogledaju slike pre nego što ih objave", "Da li je realna ovolika razlika u nogama", "Jedna normalna noga i druga noga kao dve normalne, strašno"  - samo su neki od komentara.

Inače, ovo nije prvi put da je na njenim fotkama primetan loš fotošop, ali može se reći da Zorana ne mari mnogo za to.

Pomenute fotografije koje su iznervirale Zoranine pratioce, kao i još neke od ranije za koje su posumnjali da je koristila fotošop,  pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar