Radio Balkanfox

Zvezda i Partizan imaju po 18 igrača, mi igramo sa 10: Marinović objasnio razliku!

Podelite ovu vestČuveni Malina nije imao kadar za senzaciju

Trener košarkaša Borca iz Čačka, Marko Marinović, energično je vodio meč protiv Partizana, ali je potom priznao da se prilično potrošio u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Marinović nije mirovao tokom meča, delovalo je ponekad i kao da je šesti igrač, konstantno je savetovao i motivisao svoje igrače, ali je na kraju ostao bez senzacije.

Čestitam Partizanu na fer i korektnoj utakmici, želim im sreću u nastavku sezone i da ispune sve ciljeve koje su zacrtali. Zadovoljan sam, iako mi već treću godinu gubimo u četvrtfinalu. Nisam zadovoljan jer nismo pobedili. Nije da se nisam nadao, nego nismo u situaciji da možemo da igramo na ovoliko frontova i u ovakvom ritmu. Ovo je bilo veliko opterećenje, mi smo to morali da igramo. Ekipe Partizana i Crvene zvezde imaju po 18 igrača, ne znam tačno, dok mi, Novi Pazar i Dinamik imamo po 10, pa čak i osam igrača, a imamo isti broj utakmica kao oni.

On je naveo i da to nije  alibi, ali da bi eventualna pobeda nad Partizanom bila čak problematična zbog kalendara takmičenja.

– Sada kada se svi odmaraju, mi igramo. Imamo neverovatno zgusnust raspored. Dobro je da smo ostvarili neke ciljeve koje smo ostvarili, prvi smo u ABA 2, ali smo u nezavidnoj situaciji. Da smo prošli, igrali bismo sutra, a da smo čak došli do finala, to je igranje u nedelju, a u utorak igramo sa Aleksincem, pa nas u petak čeka Vršac, a sve sa osam do 10 igrača.

Video: Trener Borca lupa ćuške igračima na tajm autu

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Izvor:Telegraf

Radio Balkanfox

Dodaj komentar